krachtig in doen

Individuele coaching en training op maat

Met jezelf aan de slag?
Je moet het maar durven, jezelf voornemen dat ene gestelde doel nu echt te gaan bereiken. Of nog enger: je eigen gedrag onder de loep nemen en dat gedrag eens goed bekijken. Als goed bedoeld advies hoor je waarschijnlijk vaak genoeg dat "je het maar moet loslaten".  Of dat je van je probleem een uitdaging moet maken. Maar hoe doe je dat als je jezelf iedere keer tegenkomt, als je omgeving niet bepaald meewerkt, als dat gestelde doel toch wat minder snel te bereiken is of als je vastloopt op steeds dezelfde gebieden?  

Het "aha" moment laat meestal niet lang op zich wachten ... 
Bij Doezorg helpen we jou op een integere en nuchtere manier een verhelderend inzicht krijgen in je eigen persoon, jouw keuzes en misschien wel jouw valkuilen? We helpen je met het concreet maken van je gestelde doelen, met persoonlijke gesprekken en eenvoudig modellen die je zelf kunt toepassen of die je aan het denken zetten. In een op maat gemaakt coaching traject zoeken wij samen naar antwoorden en oplossingen en blijven wij ook bij een afgerond traject bereikbaar als sparringpartner.   

Hollandse nuchterheid voor dat extra duwtje in de rug
Kortom, wij helpen je om anders te kijken naar vraagstukken. Wij begeleiden je bij het bereiken van jouw doel en geven je, met Hollandse nuchterheid, advies hoe je dit kunt aanpakken. Hoe we dat doen, is afhankelijk van jouw hulpvraag. Wij nemen bijvoorbeeld een MBTI test bij je af of een beroepentest als je twijfelt over je loopbaan. Wij blijven in ieder geval duidelijk, gebruiken humor en zelfreflectie tijdens de verschillende coachingstrajecten. Je kiest er zelf voor hoe vaak je met ons in gesprek wil en maakt per keer een vervolgafspraak.

En als je geen afspraak meer wilt maken zodat je zelf met de opgedane kennis en tools aan de slag kunt gaan, dan is ons doel bereikt en onze missie geslaagd!