krachtig in doen

Dit is wie wij zijn

Onze visie 
Hulpverlening. Begeleiding. Coaching. Dit zijn de pijlers van Doezorg. Investeren in mensen die een duwtje in de rug nodig hebben, mensen verzorgen die zelf door een fysieke beperking hiertoe niet in staat zijn. Mensen die hulp nodig hebben bij het opbouwen van een netwerk en het invullen van een goede dagbesteding. Alles draait bij ons om mensen. En werken met mensen vraagt om een integere, eerlijke en zorgvuldige aanpak. Met respect voor onze cliënten en met inzicht in de doelstelling vervult Doezorg vele hulpvragen. Wij blijven dichtbij de mens en dichtbij de zorgvraag.
Geen loze gesprekken voeren maar aanpakken, oppakken en doorpakken!

Hoe kom ik in aanmerking voor begeleiding vanuit Doezorg?
Je bent geïnteresseerd en bent op zoek naar ondersteuning of begeleiding. Voor jezelf of misschien voor jouw partner of andere familieleden? Hoe kom je dan in aanmerking voor onze begeleiding? In de meeste gevallen heb je hiervoor een indicatie vanuit de WMO nodig van de gemeente waarin je woont. Een andere mogelijkheid is via het Persoonsgebonden Budget (PGB). Je kunt ook rechtstreeks Doezorg inhuren. Heb je hierover vragen of heb je hierbij hulp nodig? Wij geven graag persoonlijk advies. 

Hoe kom ik in contact met Doezorg?
De meest eenvoudige manier is om ons contactformulier in te vullen. Je stelt hierop direct je vraag aan ons. Wij geven je snel een persoonlijke reactie. Meteen een afspraak maken kan op dit formulier ook. Wil je liever direct een e-mail sturen dan kan dit aan: info@doezorg.com. Wil je ons online volgen dan kan dit via onze sociale media
kanalen.

Voor Zorg Achterhoek
Sinds 1 juli 2022 maakt Doezorg onderdeel uit van Voor Zorg Achterhoek. Wij zijn, binnen deze club van professionele zorgbedrijven, een zelfstandige partij gebleven. VZA stelt ons in staat snel te schakelen met collega-professionals en zo samen de zorg in de Achterhoek te versterken.