krachtig in doen

Dit zijn onze vacatures

Vacature Ambulant Begeleider 8-16 uur

VACATURE!
Vanaf 1 februari is er weer plek in ons gezellige team. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging, een fijne werkplek  en kun je aanpakken en oppakken dan zijn wij het team voor jou. We hebben een vacature voor ambulant begeleider (verschillende uren in overleg mogelijk) waarbij jezelf de regie houdt over je agenda en je werkzaamheden. Je bent zelf ook verantwoordelijk voor je caseload en je cliënten. 

Wat ga je bij ons doen?
Je begeleidt onze cliënten in hun thuissituatie volgens de doelen die je samen met je cliënt opstelt en stelt  een passend zorgplan op voor je cliënt. Je bent een steunpilaar voor je cliënten en je verricht ondersteunende en administratieve taken. Daarnaast onderhoud je de contacten met eventueel andere hulpverlenende instanties en naaste familie, kennissen, werkgevers of vrienden van de cliënt. Je ondersteunt je cliënt ook bij het aanleggen of onderhouden van zakelijke en sociale netwerken. Je beheert zelfstandig de cliëntrapportage, overdracht bij vakanties en stelt (samen met de cliënt) begeleidingsplannen op. Je hebt de regie over je eigen agenda en de tijdstippen waarop je werkt. Bezoekmomenten plan je samen met jouw cliënten in.

Dit vragen wij jou:
Je hebt tenminste een afgeronde opleiding op MBO4 niveau in de zorg. Je hebt een rijbewijs. Je bent flexibel en kunt je aanpassen in chaotische situaties. Je kunt goed zelfstandig werken en bent communicatief vaardig.


Dit bieden wij:
- Een leuke baan in een gezellig team
- Salariëring conform CAO VVT
- Teamuitjes
- Scholing en training

Reageren?
Wij nodigen je
graag uit om te reageren op deze vacature. Dit kan door je motivatie voorzien van je c.v. op te sturen aan:
Doezorg
Tijmveld 16 
7006 ST Doetinchem
t.a.v. Stephanie Luinge

Mailen mag ook: stephanie@doezorg.com

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, stel ze dan gerust!