krachtig in doen

Dit zijn onze vacatures

Vacature zorgmedewerker voor vakantie- en weekenden


Volg je een opleiding in de zorg en wil je graag geld bijverdienen door te werken in ons gezellige zorgteam, dan hebben wij een leuke vacature voor je in de aanbieding. 
De vacature gaat per 1 juli 2022 in en geldt voor onze hoofd locatie in Doetinchem en ons werkgebied: de nabij gelegen dorpen/steden in de Achterhoek.


Wat ga je bij ons doen?
De werkzaamheden voor jou in ons team variëren. Het betreffen vooral lichte werkzaamheden in de zorg en begeleiding van onze cliënten. Soms ga je met een ambulant begeleider mee op pad en soms vragen we je taken zelfstandig op te pakken. Je werktijden deel je zoveel mogelijk zelf in.
Dit maakt dat je je werkzaamheden in ons team goed kunt combineren met je studie en natuurlijk met vrije dagen in je vakantie of in de avonden of weekend. Voordat je aan de slag gaat, wordt je vakkundig ingewerkt. Ook krijg je een vaste collega toegewezen bij wie je terecht kunt voor vragen. 

Wat vragen we jou?
Je bent 18 jaar of ouder en volgt een studie (vanaf MBO 3 niveau) in Zorg en Welzijn.
Je studeert bijvoorbeeld voor verzorgende, (persoonlijk of ambulant) begeleider of verpleegkundige, en je bent in het bezit van een rijbewijs (of je rijdt scooter).
Voldoe je hieraan dan ben je van harte welkom om te solliciteren!
 
Wat bieden wij?

Flexibele werktijden op basis van een zogenaamd min.- max contract van minimaal 4 uur in de week. Ben je doordeweeks overdag niet beschikbaar, dan kun je er ook voor kiezen om 's avonds of in de weekenden te werken. In overleg met ons team en de mensen die wij begeleiden, komen we hier samen zeker uit. Je netto salaris bedraagt per uur €7,50 - €10,-
Naast het geld wat je verdient, doe je ervaring (los van een eventuele stage) op, bouw je aan je curriculum vitae en misschien kun je zelfs je studieopdrachten bij ons uitvoeren!
Wij denken graag met je mee

Voor meer informatie kun je contact opnemen door een app te sturen naar Stephanie Luinge
via: 06-40677614 of naar Wieko van der Wal: 06-30190317.