krachtig in doen

Dit is onze begeleiding

Het draait allemaal om jou!
Bij Doezorg draait alles om jou. Investeren in mensen en in passende oplossingen is namelijk waar wij goed in zijn. Zo begeleiden wij je bij praktische zaken waar jij in jouw leven voor kan komen te staan. We helpen bij het maken van keuzes, We geven helder advies en we ondersteunen je bij het opbouwen van bijvoorbeeld een (sociaal) netwerk. Wij geven sollicitatietraining of gesprekstechniek en begeleiden je bij schuld- hulpsaneringstrajecten. We denken buiten de kaders en kijken verder dan onze neus lang is als je worstelt met een diagnose NAH, ASS of ADHD. We zoeken naar oplossingen als je oververmoeid bent en/of door (een chronische) ziekte niet alles meer zo kunt doen als je je gewend was. We kijken liever naar wat je nog allemaal wel kunt en gaan samen met jou aan de slag om het voor jou hoogst haalbare doel te bereiken. Wij gaan elke dag, ook in de avonduren en in het weekend, op een praktische, integere en betrokken manier met en voor jou aan de slag. 

En omdat wij het belangrijk vinden dat mensen geen nummer zijn en niet op hulp zouden moeten wachten, hebben wij geen wachtlijst!   

Doen waar je goed in bent
Het hoeft ook allemaal niet zo ingewikkeld. Maar het moet wel op moet. Daar waar de ene cliënt behoefte heeft om samen boodschappen te doen en te koken, heeft de andere cliënt behoeft aan een luisterend oor en een gericht advies. Het uitgangspunt bij Doezorg is om zo goed mogelijk te voldoen aan de hulpvraag van haar cliënten. En dit doen wij zonder toeters en bellen maar met aandacht, passie en oprechte interesse in de mens achter de hulpvraag. Dat is onze kracht, dat is wat wij doen en dit is wie wij zijn!