Wij werken samen

Doezorg vindt het belangrijk om samen te werken met andere zorgverleners om de kwaliteit van haar eigen dienstverlening te waarborgen. Bij mogelijke samenwerkingsovereenkomsten letten wij er op dat de werkwijze van deze zorgaanbieders aansluit bij de werkwijze van Doezorg.   

Wij werken samen met:

Loods360

Loods360

Over Loods360 Bij Loods360 kunnen mensen met autisme op hun eigen tempo en op hun eigen manier zichzelf ontwikkelen. Deze manier van werken zal bijdragen aan een zo zelfstandig mogelijk leven. Binnen de dagbesteding/arbeidstraining werkt Loods360 aan werkhoudingsvaardigheden, sociale vaardigheden en de emotionele ontwikkeling in het acceptatieproces rondom het autisme. Er wordt gekeken naar wat iemand kan en waar zijn of haar mogelijkheden liggen en of er inzicht te krijgen is in wat nodig is om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.

Meer informatie? www.loods360.nl

Maaike Jansen Coaching

Maaike Jansen Coaching

Over Maaike Jansen Coaching Maaike is een bewogen zorgprofessional en toegepast psycholoog. Zij richt zich op zorg voor jongeren en ouderen en heeft als specialisatie mensen met autisme.

Meer informatie? www.maaikejansen.nl