Wie zijn wij?

Onze visie 
Hulpverlening. Begeleiding. Coaching. Dit zijn de pijlers van Doezorg. Investeren in mensen die een duwtje in de rug nodig hebben, mensen verzorgen die zelf door een fysieke beperking hiertoe niet in staat zijn. Mensen die hulp nodig hebben bij het opbouwen van een netwerk en het invullen van een goede dagbesteding. Alles draait bij ons om mensen. En werken met mensen vraagt om een integere, eerlijke en zorgvuldige aanpak. Met respect voor onze cliënten en met inzicht in de doelstelling vervult Doezorg vele hulpvragen. Wij blijven dichtbij de mens en dichtbij de zorgvraag. Geen loze gesprekken voeren maar aanpakken, oppakken, helpen en oplossen!

Hoe kom ik in aanmerking voor begeleiding vanuit Doezorg?
Je bent geïnteresseerd en bent op zoek naar ondersteuning of begeleiding. Voor jezelf of misschien voor jouw partner of andere familieleden? Hoe kom je dan in aanmerking voor onze begeleiding? In de meeste gevallen heb je hiervoor een indicatie vanuit de WMO nodig van de gemeente waarin je woont. Een andere mogelijkheid is via het Persoonsgebonden Budget (PGB). Je kunt ook rechtstreeks Doezorg inhuren. Heb je hierover vragen of heb je hierbij hulp nodig? Wij geven graag persoonlijk advies  

Hoe kom ik in contact met Doezorg?
De meest eenvoudige manier is om ons contactformulier in te vullen. Je stelt hierop direct je vraag aan ons. Wij geven je snel een persoonlijke reactie. Meteen een afspraak maken kan op dit formulier ook. Wil je liever direct een e-mail sturen dan kan dit aan: info@doezorg.com. Wil je ons online volgen dan kan dit via onze sociale media kanalen.

Ons team

Wieko van der Wal, eigenaar

Wieko van der Wal, eigenaar

Eigenaar Wieko van der Wal

Dit ben ik Integer, met passie, zorg en aandacht klaar staan voor mijn cliënten. Ik heb een doelgerichte en transparante aanpak. Elke situatie is anders, ieder mens is uniek daarom geloof ik niet in een standaard oplossing. Vanuit mijn overtuiging dat het het beste is om de regie in handen van de cliënt zelf te laten, luister ik goed naar de hulpvraag en is er alle ruimte voor een eigen invulling. Samen met de cliënten kijk ik wat er echt nodig is om hun verder te helpen en begeleid ik ze in hun dagelijkse leven. Niet voor niets is het motto van Doezorg: passie voor mensen, krachtig in doen!

Dit heb ik geleerd Vanuit mijn HBO opleiding verpleegkunde raakte ik al snel bekend met het verzorgen van mensen met diverse problematiek, waaronder mensen met psychische problemen en mensen met beperkingen. Hier ontstond mijn interesse voor hulpverlening in de breedste zin van het woord. Diverse opleidingen en heel wat jaren ervaring verder ben ik blij dat ik op mijn manier mijn cliënten kan helpen met het opbouwen van een betere toekomst en ze hierbij te helpen en te begeleiden.

Rechtstreeks contact wieko@doezorg.com | 06 - 3019 0317

Constance Prevoo

Constance Prevoo

Ambulant begeleider Mensen helpen en met cliënten een band opbouwen vind ik het mooiste van mij vak. Ik voel me oprecht betrokken bij de mensen die ik mag begeleiden.

Dit heb ik geleerd HBO Sociaal Pedagogische hulpverlening

Rechtstreeks contact constance@doezorg.com | 06 - 3964 5154

Elke van der Wal

Elke van der Wal

Ambulant begeleider Als ambulant hulpverlener ondersteun ik mensen in hun dagelijks leven. Hierbij ga ik op zoek naar de mogelijkheden en staat de eigen kracht van het individu centraal.

Dit heb ik geleerd HBO Sociaal Pedagogische hulpverlening

Rechtstreeks contact elke@doezorg.com | 06 - 4063 2221

Sanne Willemsen

Sanne Willemsen

Positie Ambulant begeleider

Dit heb ik geleerd HBO Pedagogiek

Rechtstreeks contact sanne@doezorg.com | 06- 2526 3234

Stéphanie Luinge

Stéphanie Luinge

Organisatiemanager Van communicatie tot agendabeheer, sociale media, tot het geven van gesprekstechniek en sollicitatietrainingen maar ook de onvermijdelijke administratie... Ik ben werkzaam geweest als officemanager, communicatieadviseur en coach bij verschillende bedrijven in verschillende regio's. Ik geef mijn ervaring graag door aan medewerkers maar ook aan cliënten. Inmiddels werk ik achter de schermen van Doezorg en doe dit met veel plezier en enthousiasme. Als een spin in het web hou ik alle touwtjes in handen. Heb je vragen? Stellen! Ik beantwoord ze graag!

Dit heb ik geleerd Ontdek Autisme, Lectric Amsterdam, Van der Hilst Communicatie, Nestas Communicatie, GITP, Schoevers

Rechtstreeks contact stephanie@doezorg.com | 06 - 4067 7614